Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet egyforma szeletekre felvágom / 4 -re /és kicsit sózom és borsozom.
A páchoz valókat mixerrel összekeverem , belerakom a csirkedarabokat, majd utána a hütőbe teszem legalább 1-2 órára.
Ratatouille-hoz olajon megpiritom az aprított hagymát, amikor már jó, akkor hozzáadom a szeletelt répát, fokhagymát és a kockára vágott paprikát is, elkeverem.
Közepes tűzön pár percig pirítom , majd belerakom a kockára vágott cukkinit és a padlizsánt, elkeverem.
Az egészet 5-6 percig párolom , s most hozzáadom a kockára darabolt paradicsomot is.
Sózom , borsozom ,a fűszereket is belekeverem.készre főzöm.
A húshoz a tojást összekeverem, a zsemlemorzsát, koriandert és a köményt is belekeverem jól.
Egy serpenyőbe olajat hevítek, a húst a pácból kiveszem,lecsöpögtetem, belemártom a masszába és mindkét oldalon pirosra sütöm.
Gusztusosan tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehet , hogy egy kicsit pepecsnek látszik , de azt hiszem megéri, nagyon finom lett.
próbáljátok ki.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.17 21:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet egyforma, páchoz valókat, hütőbe teszem, aprított hagymát, szeletelt répát, kockára vágott, kockára darabolt, tojást összekeverem, serpenyőbe olajat, pácból kiveszem, kicsit pepecsnek, csirkedarabokat, ratatouillehoz, lecsöpögtetem, zsemlemorzsát, zsemlemorzsa, összekeverem, paradicsomot, csirkemellet, összekeverem, belekeverem, belekeverem, próbáljátok, Ratatouille, Gusztusosan, ratatouille, paradicsom, szeletekre, fokhagymát, megpiritom, fűszereket, belemártom, csirkemell, serpenyőbe, koriandert, padlizsánt, fokhagyma, csirkemell, bors olaj, páchoz reszelt gyömbér, hagyma aprítva, citromlé olaj, gerezd fokhagyma, őrölt kömény őrölt koriander, panírhoz tojás, zsemlemorzsa, ratatouillehoz olaj, sárgarépa, hagyma, gerezd fokhagyma, chili paprika, cukkini, padlizsán, paradicsom, kakukkfű oregánó, majoranna,
|
|
|
|
|